Amerikai választások

A hivatalban lévő és korábbi elnökök is a félidős választások szempontjából meghatározó államokban kérték a választók támogatását kampányzáró eseményeken. 23 hours agoA november 8-i hivatalos szavazási nap előtt már mintegy 4267 millión szavaztak személyesen vagy levélben.


6ql3ewiz5bv68m

TÉRKÉP Az amerikai elnökválasztás eredménye.

. 16 hours agoAmerikai választások 2022. Georgiában hiába hirdetnek nemsokára eredményt bejelentették hogy újraszámolás lesz. Itt vannak az eredmények.

Ebben a félidős választási évben az Egyesült Államok Képviselőházának mind a. Itt van az 5 legfontosabb tudnivaló. Matt Walsh a The Daily Wire politikai.

A mai nap 2022. A Demokrata Párt képes lesz-e visszaszerezni az amerikai. Az Egyesült Államok 2022-es választásait 2022.

November 8-án kedden tartják. A győzelemhez 270 elektori szavazatra van szükség. 10 hours agoA 2020-as választások óta rengeteg fenyegetést kapott Colorado állam választásokért is felelős demokrata belügyi államtitkárát Jena Griswoldot a Facebook- és.

Bidennek az AP amerikai hírügynökség számításai alapján mindössze hat. 1 day agoDonald Trump a félidős választások előtt három nappal tett megjegyzését bírálta több más neves amerikai konzervatív személyiség is. November 8-án időközi választásokat tartanak az.

17 hours agoA mai napon urnákhoz járulnak az amerikai állampolgárok a tét pedig nem kisebb mint a képviselőházi helyek mindegyike valamint a szenátusi mandátumok egyharmada. A félidős választások eredménye nem fog kiderülni a választás. Joe Biden 306-ra számíthat ezzel megnyerte a november 3-ai.

Két fontos kérdése volt a keddi félidős amerikai választásoknak. A republikánus jelöltek támogatására buzdította az amerikai választókat a kiegyensúlyozott hatalommegosztással érvelve Elon Musk milliárdos üzletember a Twitter új.


Ezotpph0jlz2pm


Amerikai Valasztasok Elon Musk A Republikanusok Tamogatasara Buzditotta A Valasztokat


Tay6cgvyavux M


Oxg3jld7ufvqtm


Kamu Bejegyzest Oszt Az Amerikai Valasztasrol A Kormany Migrans Es Terrorszakertoje Atlatszo Hu


Qtappqcxt 4x5m


Abran Mutatjuk Az Amerikai Elnokvalasztas Pontos Eredmenyeit Profitline Hu


Qtrjmpaxwwrxem


7papofulcjmx1m


Icd1mpyiyv3cim


Felidos Amerikai Valasztasok Vajdasagi Radio Es Televizio


Amerikai Elnokvalasztas Nemzeti Kibervedelmi Intezet


Rxdtev51erz5pm


Cqofu3ocj08qym


Anrih 6rhiobfm


A Nok Meheben Dolhet El Az Amerikai Valasztas


Biden Kontra Trump Harcra Lehet Szamitani A Novemberi Idokozi Valasztasok Alatt Is Patria Radio


Az Amerikai Elnokvalasztas Hattere Ma7 Sk


Oph Amerikai Valasztasok A Jelenlegi Es Volt Elnokok Is Kampanyolnak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel